• Behandelingen

    verwennerij met het mooiste resultaat

Wassen, knippen, föhnen: de basis

Na een kappersopleiding en daarna nog jarenlang trainen, leren, evalueren en verbeteren, mogen wij onszelf top-stylisten noemen. En daar zijn we trots op. Wassen, knippen, föhnen is onze basis, maar kijk eens in onze prijslijst wat we nog meer aanbieden.

Kappers met een expertise in kleuren

Terwijl de één geniet van de eigen haarkleur, kiest de ander voor elk jaar een nieuwe kleur. Dus voor sommige klanten laten wij de eigen kleur nét wat mooier stralen of verhullen we grijze haren op een subtiele manier, terwijl anderen kiezen voor iets heel anders. Wat je kleur-wens ook is, wij zijn flexibel. Maar we stellen daarbij wel aan onszelf de eis dat elke kleuring natuurlijk moet ogen. Dus geen onverzorgde uitgroei of kleuren die je gezicht flets maken maar onze klanten verwennen met balayage- en folietechnieken. Hierdoor creëren we een subtiele look, glamorous haar en een zachte uitgroei.

Sun kissed hair: sexy lokken met highlights

Een van onze favoriete looks van dit moment is de sun kissed hair highlights. Door deze subtiele techniek krijgt het haar meer diepte en lijkt het alsof je net een zonnige vakantie achter de rug hebt.

Party look

Voor een speciale gelegenheid je haar laten stylen (met bijpassende make-up)?  Ook dit bieden we aan. Volumineuze krullen voor een feestelijk weekend of losjes opgestoken, we horen graag je wensen.

Bruidsarrangement

Op jullie speciale dag, wil je je op je allermooist voelen en haar is hier een belangrijk onderdeel van. Dit begrijpen wij als geen ander. Kies je voor klassiek, retro of trouw je op blote voeten op het strand? Je wilt dat je haar hier perfect bij past. We bespreken altijd voorafgaand aan de bruiloft in alle rust jouw wensen en uitstraling van je jurk en bruiloft.

Naast je haar verzorgen wij ook graag je make-up. Dus één team dat jou op de grote dag mooi maakt. Woon je in (de buurt van) Wassenaar, dan komen we graag bij je thuis. Wij delen sowieso graag in je feestvreugde en verheugen ons altijd op de foto’s.

Maak vandaag nog een afspraak