Natural Hair Company

Wij werken samen met Natural Hair Company omdat dit merk 100% echte hairweaves biedt die je eigen haar niet beschadigen en waarbij geen chemische middelen gebruikt worden. Ook hebben wij gezien dat je deze hairweaves echt niet ziet zitten, een absolute must als je de natuur stiekem een handje helpt.

weDo/ Professional

Vanaf nu is House of Hair Design officieel verkooppunt van weDo/ Professional, het natuurlijke, vegan haarverzorgingsmerk dat helemaal dierproefvrij gemaakt wordt en geleverd wordt in duurzame en navulbare verpakkingen.

Lock down twee

Helaas, onze salon gaat weer op slot in verband met de Covid 19 maatregelen van het RIVM en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Maar ook dit keer zeggen wij: gezondheid gaat boven mooi haar. Wij hopen in de eerste plaats dat jullie en je familieleden gezond blijven.

Online kappersproducten bestellen

Sebastian, Seb Man, Sassoon en GHD haarverzorgingsproducten koop je voortaan gemakkelijk online in onze House of Hair Design webshop. Dus ook tussen je knip- en (kleur)behandelingen door, kun je bij ons terecht voor de beste verzorging voor je haar van de exclusieve merken die je kent uit onze salon.

Corona virus

Lieve klanten, Wij volgen het nieuws over het Coronavirus op de voet en houden ons strikt aan de regels van het RIVM en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zelfs als dit betekent dat wij ons geliefde beroep niet mogen uitoefenen, onze klanten moeten missen en ons zorgen maken over het voortbestaan van House […]

Hair Spa

Afgelopen najaar ontdekten wij de Hair Spa en werden we nieuwsgierig door de beloofde resultaten. Eerst probeerden we de Spa zelf uit en inderdaad, het resultaat mocht er zijn! Dus we besloten in de salon ook Hair Spa behandelingen aan te gaan bieden.