Webshop tijdelijk offline

Onze webshop met haarverzorgingsproducten is tijdelijk offline. Dit komt doordat onze aanleveringen de laatste maanden minder betrouwbaar zijn.

Lees meer

System Professional: nieuw merk in het assortiment

Zoals jullie van ons gewend zijn, zijn we altijd op zoek naar de beste haarverzorgingsproducten en we weten zeker dat System Professional niet langer aan ons assortiment mag ontbreken. System Professional is namelijk een merk dat zich richt op maatwerk. Voor elk haartype en elke haarbehoefte heeft dit merk specifieke producten.

Lees meer

Prijsverhoging

Ook bij ons zijn de kosten van inkoop, ons team en gas, water, licht de laatste jaren flink gestegen. Hierdoor voeren wij, voor het eerst in drie jaar, een prijscorrectie door.

Lees meer

Natural Hair Company

Wij werken samen met Natural Hair Company omdat dit merk 100% echte hairweaves biedt die je eigen haar niet beschadigen en waarbij geen chemische middelen gebruikt worden. Ook hebben wij gezien dat je deze hairweaves echt niet ziet zitten, een absolute must als je de natuur stiekem een handje helpt.

Lock down twee

Helaas, onze salon gaat weer op slot in verband met de Covid 19 maatregelen van het RIVM en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Maar ook dit keer zeggen wij: gezondheid gaat boven mooi haar. Wij hopen in de eerste plaats dat jullie en je familieleden gezond blijven.

Online kappersproducten bestellen

Sebastian, Seb Man, Sassoon en GHD haarverzorgingsproducten koop je voortaan gemakkelijk online in onze House of Hair Design webshop. Dus ook tussen je knip- en (kleur)behandelingen door, kun je bij ons terecht voor de beste verzorging voor je haar van de exclusieve merken die je kent uit onze salon.

Corona virus

Lieve klanten, Wij volgen het nieuws over het Coronavirus op de voet en houden ons strikt aan de regels van het RIVM en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zelfs als dit betekent dat wij ons geliefde beroep niet mogen uitoefenen, onze klanten moeten missen en ons zorgen maken over het voortbestaan van House […]

Hair Spa

Afgelopen najaar ontdekten wij de Hair Spa en werden we nieuwsgierig door de beloofde resultaten. Eerst probeerden we de Spa zelf uit en inderdaad, het resultaat mocht er zijn! Dus we besloten in de salon ook Hair Spa behandelingen aan te gaan bieden.