• Nieuws

We horen vaak van onze klanten dat ze zich betrokken voelen bij onze salon en onze kapsters. Dat horen wij natuurlijk graag en wij voelen dat andersom net zo. Om je op de hoogte te houden van ontwikkelingen rondom onze salon en nieuwe producten en trends met je te delen, plaatsen wij hier eens in de zoveel tijd updates. Zo ben je, ook vanuit huis, een beetje bij ons.

Nieuwsgierig geworden na het bekijken van onze site? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Corona virus

Beste klant, Vanwege het coronavirus volgen ook wij het nieuws en de regels op van het RIVM. Bij ons in de salon Staat de hygiëne al hoog in het vaandel. We nemen nu extra maatregelen als voorzorg!

Hair Spa

Hair Spa Afgelopen najaar ontdekten wij de Hair Spa en werden we nieuwsgierig door de beloofde resultaten. Eerst probeerden we de Spa zelf uit en inderdaad, het resultaat mocht er zijn! Dus we besloten in de salon ook Hair Spa behandelingen aan te gaan bieden.

Ook wij sluiten onze deuren en kiezen voor ieders gezondheid boven mooi haar.

Interesse in het bijbestellen van je favoriete shampoo of het aanschaffen van een cadeaubon? Neem contact met ons op en houd onze socials in de gaten.

As we let everybody’s health prevail over beautiful hair, we close our doors.

Are you interested in reordering your favourite shampoo or buying a gift voucher? Please, contact us and check out our socials.